Trouwambtenaar drs. Rosemarie Colonna-Verstralen

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen.

Ieder bruidspaar is uniek en daarom verdient ook iedere huwelijkssluiting een heel persoonlijke invulling. Kant en klare verhalen heb ik niet en al jullie wensen zijn bespreekbaar. Vanzelfsprekend kunnen kinderen en ook huisdieren bij jullie huwelijksvoltrekking worden betrokken. Als je live muziek wilt: in de trouwzaal staat een piano.

Om de sfeer tijdens de ceremonie bij jullie gevoel te laten passen, gaan we in een voorgesprek met zijn drieën bekijken hoe jullie het willen hebben. Jullie antwoorden op mijn vragen zijn dan de basis voor mijn toespraak en daardoor hoef je ook niet bang te zijn dat je op die belangrijke dag dingen te horen krijgt, die je niet prettig vindt. Dan kan iedereen gelukkig en stralend aan de rest van de dag beginnen en met een goed gevoel terugdenken aan de huwelijkssluiting.

Wat er allemaal mogelijk is, vertel ik graag persoonlijk. Er zijn namelijk heel wat momenten in de ceremonie die om een keuze vragen. Je weet dan van te voren precies hoe de ceremonie zal verlopen.

Even iets over mijn achtergrond. Talen zijn altijd al mijn passie geweest en gelukkig heb ik daarvan ook mijn beroep kunnen maken. Ik heb Nederlands gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ik werk als docent communicatie. Ik geef les in het Nederlands, Duits en Engels.

In 1997 ben ik in Alphen aan den Rijn als trouwambtenaar benoemd en ik vind het iedere keer weer een speciale eer als een bruidspaar mij die verantwoordelijkheid wil toevertrouwen. Het is heel bijzonder en feestelijk om erbij te mogen zijn als twee mensen officieel verklaren dat zij hun leven willen delen.

Als jullie besluiten dat ik jullie huwelijk mag voltrekken, dan neem ik meteen nadat jullie het voornemen hebben gemeld contact op. Mocht je eens vrijblijvend kennis met me willen maken of in de trouwzaal komen kijken, dan kun je me via de gemeente bereiken.

Graag wens ik jullie veel plezier en gezelligheid met de voorbereidingen van jullie huwelijk.

Rosemarie Colonna-Verstralen