Proclaimer

Wat mag u verwachten aan volledigheid en juistheid van de informatie op deze website.

Gemeente Alphen aan den Rijn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente: gemeente@alphenaandenrijn.nl

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Website

Als u met een online formulier op de website van de gemeente een aanvraag of melding doet, moet u zich hiervoor soms bekend te maken met behulp van uw DigiD. Gegevens worden dan uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de aanvraag of melding.

Op de website www.alphenaandenrijn.nl staan links naar websites van anderen. De gemeente Alphen aan den Rijn is niet verantwoordelijk voor de naleving van privacy wet- en regelgeving door deze derden.

Eindredactie

De eindredactie van deze website is in handen van de webredactie (afdeling Publieksdienstverlening, team Communicatie). Heeft u suggesties om de website te verbeteren, laat het ons weten via web@alphenaandenrijn.nl.

Beeldmateriaal

Het copyright van de foto's en iconen op deze website berust bij gemeente Alphen aan den Rijn, tenzij anders vermeld.