Jeugd Deelname Fonds

Het Jeugd Deelname Fonds wil ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen sporten en aan cultuuractiviteiten kunnen deelnemen. Ook als de ouders een laag inkomen hebben. 

Het Jeugd Deelname Fonds betaalt het lesgeld of de contributie van cultuur- en sportactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 17 jaar uit Alphen aan den Rijn. Denk aan voetbal, hockey, dansles, schilderen of muziekles.

Het Jeugd Deelname Fonds is een particuliere stichting in Alphen aan den Rijn. Het fonds kan de lesgelden en contributies voor kinderen betalen dankzij een jaarlijkse bijdrage van de gemeente Alphen aan den Rijn en giften van burgers en bedrijven. 

Aanvraag

Kijk voor meer informatie op de website van het Jeugd Deelname Fonds. Het Fonds werkt samen met intermediairs van verschillende organisaties. Een intermediair is iemand die controleert of u aan de voorwaarden voldoet en u daarna aanmeldt bij het Jeugd Deelname Fonds. 

Ook het Serviceplein van de gemeente kan intermediair zijn. Heeft u een laag inkomen en wilt u gebruik maken van het Jeugd Deelname Fonds of heeft u vragen over een lopende aanvraag? Bel dan met 14 0172. Of stuur een e-mail naar gemeente@alphenaandenrijn.nl