Veel bezoekers tijdens het Voorjaarsfestival voor stages en (bij)banen

Op 12 maart werd voor de 2e keer het festival voor stages en (bij)banen georganiseerd bij mboRijnland voor de (jonge) werkzoekenden uit de regio.

WvhW terugblikHoe was het Voorjaarsfestival? 

Ruim 35 ondernemers stonden op dit banenfestival met uitdagende stages en (bij)banen tijdens de voorjaarseditie van de Week van het Werk. De sfeer was goed, met foodtruck, mocktails, popcorn en een DJ. Werkgevers uit diverse sectoren, waaronder zorg, bouw, retail en logistiek, waren aanwezig en hadden alles uit de kast gehaald om zichzelf te presenteren. 

Er zijn talloze interessante gesprekken gevoerd tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit heeft geleid tot vervulde vacatures. Het was een inspirerende middag. 

Iedereen bedankt! 

Met dank aan alle ondernemers en bezoekers was deze Voorjaarseditie van de Week van het Werk een succes. Door alle betrokken partijen zoals de VOA, Gemeente Alphen aan den Rijn, Alphen Marketing, EDBA, UWV, WerkVinden, Holland Rijnland, Rijnvicus en mboRijnland is dit festival mogelijk gemaakt. 

Wanneer is de volgende editie? 

De najaarseditie van de Week van het Werk is van 11 tot en met 16 november, met op 16 november de Banenparade in het gemeentehuis. Het volgende Voorjaarsfestival voor stages en (bij)banen staat gepland op dinsdag 11 maart 2025.