Zoeken naar nieuwe plekken voor openbare laadpalen

Het aantal mensen dat kiest voor elektrisch rijden groeit snel. Daarom is het belangrijk dat er genoeg laadpalen beschikbaar zijn.

Laadpalen 2Als u de mogelijkheid heeft om een eigen laadpunt op uw oprit of in uw garage te plaatsen, heeft u geluk! Voor bewoners die deze optie niet hebben, plaatst de gemeente op aanvraag laadpalen in de openbare ruimte. Om ervoor te zorgen dat die laadpalen op geschikte locaties staan, heeft de gemeente uw hulp nodig.

Denk mee

Wilt u graag uw mening delen en meedenken over de locaties van nieuwe laadpalen bij u in de buurt? Van 24 april tot en met 24 mei 2024 nodigen we alle bewoners uit om hun stem te laten horen en mee te denken.

Laadpalenkaart

Op onze laadpalenkaart kunt u precies zien waar Gemeente Alphen aan den Rijn de nieuwe laadpalen wil plaatsen. Deze locaties worden aangegeven met groene stippen. Door op een stip te klikken, kunt u aangeven waarom deze locatie wel of niet geschikt is. Als u een negatieve beoordeling geeft, vragen we u om in het opmerkingenveld een andere suggestie te doen. Ga naar participatie.evmaps.nl/alphen-aan-den-rijn en geef uw mening.